*

Kantapöydässä Tukevaa asiaa tuopin ääressä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ydinsodan vaara ja sen torjuminen

Sodan merkit

Tämän vuoden talouskehitystä koskevat odotukset ovat korkealla, mutta suuri vipurahasto Bridgewater varoitti muutama päivä sitten populismin kannatuksen lisääntyneen samaan tapaan kuin toisen maailmansodan kynnyksellä. Sodan uhka huolestuttaa World Economic Forumin kyselyn mukaan myös Davosiin valmistautuvia huippujohtajia. Nämä tahot tietävät sijoitustensa haihtuvan tuhkana ilmaan ison rähinän alkaessa, ja juuri nyt riskin koetaan olevan todellinen.  

Järjen periaatteita on korostettava

Toinen läsnä oleva on poliittisen systeemin kärki, jonka kasvojen ilmeiden antaman armon alla syntyy satojen miljoonien ihmisten mahdollisuus jatkaa elämäänsä. Se toinen ei ole ihminen vaan kauhistuttava systeemi, jonka valitulla herralla on valta ja mahdollisuus virittää ydinpommi ennen sen raukeamista tyhjäksi. Siten hetken herra on suorittanut tehtävänsä valtion turvallisuuden ja hyvinvoinnin takaamiseksi. Viidenkymmenen miljoonan asteen kuumuuden vallitessa ihmispopulaatio on valmis ja täydellinen.

Ehdotus uudeksi Venäjä-strategiaksi

Viime aikoina on keskusteltu paljon siitä, mitä tulisi tehdä Itä-Ukrainan kriisin ratkaisemiseksi sekä Venäjän ja länsimaiden välisten jännitteiden purkamiseksi. Seuraavassa minun listani. Toki tiedän, että se mitä tulisi tehdä ja mitä ollaan valmiita tekemään ovat ainakin toistaiseksi aika eri asioita.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä