Kantapöydässä Tukevaa asiaa tuopin ääressä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Keskustapuolue keskiolut

Jouduin Keskustan puoluejohtajan sylkykupiksi

Keskustan rivit ovat aivan sekaisin alkoholipoliittisissa linjanvedoissa. ”Kepugaten” ärsyttämät keskustajohtajat etsivät itse aiheuttamaansa kohuun syyllisiä ulkopuolelta. Nyt oli minun vuoroni saada osani keskustajohdon syyllistämistalkoista. Olenhan oluenkuluttajia ja olutseuroja yhdistävän Olutliiton puheenjohtaja ja ”Keskiolut takaisin Alkoon” -olutpolitiikan ehdoton vastustaja.

Keskustaolut pilleri juoppouteen?

"Keskusta olut", risteily ja alkoholipolitiikka.
 

Keskustapuolue oli risteilyllä. Cruisingilla yleensä käytetään myös miestä väkevämpää. En tiedä kuinka moni kepulainen maistoi kyseisellä matkalla alkoholia? Keskusta ja alkoholi. Huono yhtälö? Olikohan ajatus näin vaalien alla kerätä sympatiat ja äänet aktiiviuskovaisilta keskustan laariin? Jos oli todettakoon, että siihen toki on lupa. Kokonaan toinen asia on, että ratkaistaanko alkoholin väärinkäyttöä näin? En usko, että tämä pilleri on oikea.

Kepu Demareiden reviirillä

Uusi Suomi uutisoi Keskustapuoluelaisen Pekka Puskan osallisuudesta kolmoskohulinjaukseen http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/77632-kohulinjaus-iii-oluesta-pekka-puska-haari-taustalla. Pekka Puska esittää väitteen " Jos yhteiskunta haluaa alkoholihaittoihin puuttua, niin oikeastaan on kaksi keinoa käytettävissä: saatavuus ja hinta".

Oikeasti on olemassa kolmaskin vaihtoehto: Valistus.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä