Kantapöydässä Tukevaa asiaa tuopin ääressä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Aggressiivinen verosuunnittelu

Tarvitaan vain hiukan muutosta verotukseen

Väännetäänpä rautalankaa. Suomi on hyvä maa, vaikka meillä on aina maailman paskimmat ministerit. Se hyvä tulee meistä äänestäjistä, Suomi pärjää meidän rahoillamme.

Koska hallitus on aina paska, pitää kansan olla nohevaa ja ahkeraa jengiä, siksi emme sallisi kenenkään laiskurin tulla rajojemme sisäpuolelle. Hyvivointivaltio kuuluu suomalaisille.

No jos olet Karl Fazer saat olla, mutta Bernerin olisi jo syytä harkita.

Suosi venäläistä, osta Nokian renkaat

Testihuijauksien lisäksi Nokian Renkaat on kunnostautunut agressiivisen verosuunnittelun alueella siirtämällä voittojaan verotettavaksi Venäjällä verosopimuksen ja siirtohinnoittelun avulla. Iltalehden tietojen mukaan Suomen verottaja ja Nokian Renkaat riitelevät parhaillaan oikeudessa 89,2 miljoonan euron jälkiveroista vuosilta 2007-2010. Kiistassa on kyse konsernin sisäisestä Suomen ja Venäjän välillä tapahtuneesta siirtohinnoittelusta.

Tämä kaikki sinun tulisi tietää Carunasta

Suomalaisten vyönsolkia alituiseen kiristävä Caruna Networks -konserni on noussut jälleen viime vikkoina otsikoihin, kun lehdistö kiinnostui sähkönsiirtoyhtiön edellisen vuoden liikevoitoista.

Sähkönsiirtoyhtiö Caruna Oy maksoi vuonna 2016 yli 150 miljoonan euron liikevoitoista veroja vain 0,28 prosenttia. Yhtiön oman näkemyksen mukaan liiketoiminta on hyvin kannattavaa, mutta isot rahoituskulut painavat tuloksen kerta toisensa jälkeen tappiolle.

Temppuilussa tosin ei ole mitään uutta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä